Flot ny hjemmeside

Vælger du en ny hjemmeside fra Network Media, så er du sikret en personlig og hånddesignet løsning, lavet fra bunden kun til dig. Vi giver fuld tilfredshedsgaranti på vores design, som betyder at såfremt du ikke er enig med vores designer i hans oplæg, så laver vi designet om indtil du er helt tilfreds.


Din hjemmeside vil fungere på både alm. skærm og mobile enheder, og har du brug for specielle løsninger, så kan vi skræddersy disse til dig.


Vi bygger alle vores hjemmesider i enten WordPress eller Joomla, alt efter opgaven.

Image is not available
Image is not available
Slider

Hvorfor vælge en ny hjemmeside fra os ?

Uanset om du vælger en ny hjemmeside ud fra pris, kvalitet eller fleksibilitet, så er valget nemt…vi har et team af professionelle designere og udviklere, med mange års erfaring, og vi har sammensat nogle løsninger hvor kunden kun betaler for det de får…og ikke andet.

Mobilvenlig

Da mange i dag benytter mobile enheder til at søge hjemmesider, er det utroligt vigtigt at din hjemmeside fungere optimalt på alle enheder.

Sikkerhed

Desværre så er sikkerhed i dag et stort tema, da hackere dagligt forsøger at genere uskyldige websidejere. Vi har gjort det svært for dem, med flere lag af firewalls, samt et godt backupsystem.

Udvidelse

Har du specielle behov og ønsker om funktioner på din hjemmeside, så kan vi også hjælpe med dette. Vi er meget rimelige i vores prissætning.

Ingen bindinger

De fleste steder hvor du “køber” en hjemmeside bliver man lokket i et længerevarende abonnement, det synes vi er unfair, så vi har ingen bindinger. Ikke engang på vores “leje” løsninger.

Tilfredsheds garanti

Vi tror så meget på vores desigere, at vi giver en tilfredshedsgaranti på alle vores designs. Så hvis du ikke kan lide vores designers oplæg, så laver vi det om.

Billige

Er du også træt af uigennemskuelige priser. Vi har makedets bedste priser…helt uden bindinger, og du kan selv vælge om du vil leje eller købe, det er nemt.

Problemfri administration.

Image is not available
Slider

I alle vores hjemmesideløsninger, har vi haft fokus på at det skal være så nemt at administrere som muligt, så selv den mest utrænede administrator kan opbygge sine indholdssider. Hvis der alligevel er behov for hjælp, så sidder vores supportere klar til at hjælpe.

Køb eller lej...du bestemmer

Uanset om du ønsker at eje din egen løsning eller om du hellere vi leje med fuld support og webhotel, så får du samme gode kvalitet og muligheder.

Leje side
Måndelig leje
350,-/md
2500,- oprettelse

Unikt design

Fuld support

Webhotel inkl.

Mail inkl.

Køb Nu
Premium
Pris fra
15.800,-
Engangsbetaling

Premium design

Opstarts support

Valgfri webhotel

Undervisning i administration

Kontakt os

Er du i tvivl om hvilken løsning du skal vælge ?

Så ring til os, vi sidder klar ved telefonen

46 35 09 09

Udvalgte Referencer