Ny hjemmeside?

Vil I gerne have en ny hjemmeside, der skiller sig ud?

Og vil I gerne have en ny hjemmeside, som konverterer jeres besøgende til kunder? Hvad enten I ønsker at formidle professionalisme, kompetence, højt serviceniveau, æstetik, elegance eller noget helt andet, har det stor betydning hvilket indtryk jeres hjemmside giver. Jeres kunder danner sig meget hurtigt et indtryk, der enten gør dem nysgerrige, eller får dem til at klikke videre.

Vi har mange års erfaring i at designe hjemmesider, der fastholder kunders interesse. Vi kender de nyeste muligheder, og kan garantere at jeres hjemmeside ikke blot bliver et online visitkort, men en markant aktør på det online marked indenfor jeres branche.

En ny hjemmeside

En ny hjemmeside hos os

....vil altid:

Unik og enkel

Vi er vant til at designe nye hjemmesider, der skiller sig ud

En ny hjemmeside skal have et enkelt design med genkendelige farver, udtryk og logo, der udstråler professionalisme og repæsenterer din virksomhed.  Funktionaliteten skal være nem at navigere i, så jeres kunder ikke mister interessen eller tålmodigheden. Og dine kunder skal guides med et fængende første håndsindtryk, gennem en lettilgengængelig brugeroplevelse, og et slutmål, hvor de får lyst til at tage kontakt.

Hvis du selv vil være en del af udviklingsprocessen, er vi klar til at lytte til dine ønsker og rådgive dig. Ønsker du derimod at vi tager hånd om hele din nye hjemmeside, og du blot kommer med input, gør vi også det.

Vi kender de fleste løsninger på markedet, og hvis ikke vi kender din, så finder vi hurtigt ud af det. Vores dygtige udviklere kan kode sig til lige præcis den løsning, der matcher jeres behov.

Er du stadig i tvivl, så ring til os

Tlf. 46 35 09 09

Din ny hjemmeside skal være nem at administere

Det skal ikke være besværligt eller koste dig unødig tid at administere eller udvikle din hjemmeside

Vi bygger din nye hjemmeside i let tilgængelige systemer, der giver dig mulighed for nemt og hurtigt at oprettet nye sider, lægge nye billeder og indhold ind samt videreudvikle dit design – helt uden at kunne kode. Vi benytter det mest anvendte CMS system på markedet WordPress, som du hurtigt kan lære at administere. Og til at designe bruger vi temaet Elementor, som du vil kunne lide.

Når din nye hjemmeside er færdig og klar til online, giver vi dig gratis en undervisningssession i, hvordan du bruger WordPress og de brugerdefinerede plugins. I kan sagtens være flere, der deltager. Og ellers sidder vi altid klar ved telefonerne til at hjælpe jer, når det driller.

Læs mere om, hvorfor vi bruger WordPress her

En ny hjemmeside uden skjulte gebyrer

Vores priser 100 % transparente

 Vi ved at markedet er broget, og det kan være svært at gennemskue, hvad du betaler for, og hvad du får.

Hos os får du det, du betaler for. Vi er hverken dyre eller billige, men vi sætter en ære i at give dig det, du betaler for, og udspecificere det for dig. Og vi forsøger at give dig den bedste rådgivning i forhold til dine behov.

Du betaler du et opstartsgebyr, der afhænger af størrelsen og funktionaliteten på din nye hjemmeside, og som dækker den tid, vi bruger på at designe, opsætte og tilpasse din side på vores servere.

Endvidere, så betaler du et mindre beløb hver måned, som dækker hosting, mail, support og sikkerhedsopdateringer og overvågning…du er således dækket godt ind, og kan koncentrere dig om din forretning.

Champagne universet ny hjemmeside

En ny hjemmeside hos os inkluderer

Tilfredshedgaranti på designs.

Vi designer fra bunden med udgangspunkt i jeres ideer og ønsker. Og vi bliver ved til I er tilfredse, og vi er i mål.

Alt i én løsnig.

Du får både dine nye hjemmeside, hosting, email, sikkerhed og support i en løsning, så du ikke skal bekymre dig om andet end at passe din virksomhed.

Ingen skjulte gebyrer.

Vi har altid en aftale på plads inden vi starter et projekt, og med mindre der kommer nye udvidelser til projektet, er prisen fast.

Support 9-16 alle hverdage.

Vores telefoner er åbne hver dag, så du altid kan få fat i os, hvis det brænder på, eller du blot har brug for lidt hjælp eller rådgivning.

Let tilgængelige CMS systemer.

Vi arbejder i WordPress og Magento. Det er professionelle og anerkendte systemer ,der gør det nemt for dig at rette og tilpasse din side efterfølgende

Super kompent og imødekommende

......team af medarbejder, der altid er klar til at hjælpe dig. Uanset om det drejer sig om nye funktioner, vedligeholdelse, udvikling eller sikkerhed.