Magento webshop

Hvad er Magento og hvorfor bruge det?

Hvis du skal i gang med at udvikle din egen webshop, er du garanteret stødt på ordet Magento.

Magento er et CMS system, der er udviklet til at styre, administere og designe en webshop – uden brug af kode. Det er en brugerflade mellem dig og den kode, der styrer dit site.

Du kan håndtere hele forretningsflowet fra adminsitrationspanelet – oprette produkter, produktvarianter, produktvinduer, samt håndtere ordre, fragt og betaling. Magento er en af de store drenge på markedet, så nogle er mere tilbageholdende med at bruge det.

Men hvorfor bruger vi Magento?

Hvad gør en Magento webshop anderledes...

.... end andre CMS platforme til eCommerce?

For det første adskiller Magento sig fra en lang række andre platforme ved at den – som WordPress – har en åben kilde tekst. Det betyder at alle har adgang til koden.

Det har stor betydning for dig, idet du altid selv ejer din webshop, og ikke er bundet til den webudbyder, din side er udviklet hos.

Får du den udviklet hos en udbyder med et lukket system som feks. Shopify, mister du hele din webshop, idet øjeblik du ønsker at skifte webbureau. Med en Magento webshop vil du altid (med lidt teknisk snilde eller hjælp) kunne tage en kopi af din webshop og rulle den ud på en ny server, hos en anden Magento udbyder.

Magento webshop har tusinder af udvidelsesmuligheder

Med Magento, findes der ikke det, der ikke er muligt

Den åbne kilde betyder at Magento er understøttet af rigtig mange udviklere og webbureauer, der har lavet udvidelser og nye funtionaliteter til at forstærke og udbygge platformen.

Med over 3000 tusinde udvidelsesmoduler og forlængelser, er det et ekstremt alsidigt system, som er ideelt til at skræddersy en omfattende webshop med mange facetter og markedsføringsstrategier..

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du ønsker at præsentere, markedsføre, håndtere og designe en webshop i Magento.

Hvor de fleste andre webshop systemer har en indbygget skabelon, med devisen om at ”en størrelse passer alle”, får du med en Mageto et ekstremt bredt og fleksibelt system, som desuden har en avanceret pris- og produktstruktur.

Forlængerledning

Fleksibelt og skalerbart med en million vækstmuligheder

Har du planer om at vokse?

Magento er en datadreven eCommerce platform, hvilket betyder, at den er udviklet på baggrund af dokumetnet data fra millioner af implenteringer. Den funktionsrige platform er desuden ekstrem skalerbar, hvilket betyder, at den er designet til, at din virksomhed vokser, og kan snildt følge med en stigende omsætning.

På den måde skal du ikke bekymre dig om at tænke i nye systemer i takt med, at du ekspanderer.

Faktisk er det så fleksibelt bygget, at det let og elegant kan håndtere både små virksomheder med et par hundrede varer, og lige så let store virksomheder med mange hundredetusinde varer. Den kan faktisk håndtere mere end 400.000 produkter, og administrere mere end 80.000 ordrer pr. time.

Så der er ingen grund til at bekymre dig om at tænke nyt i takt med at din omsætning stiger.

Med Magento kan du nemt udvide geografisk

Nå nye spændende markeder med din webshop

Magento har international karakter, hvilket betyder at den er bygget til at håndtere flere sprog, flere valutater samt multi-sproget funktionalitet. Der findes fragtudbydere og betalingsgateways i lige præcis det marked, du ønsker. Det giver dig mulighed for at tænke internationalt allerede fra start.

Skal du håndtere mange produkter til et bredt marked, er det dog vigtigt at du ligger på en server med god plads. Et webhotel til 30 kr. vil altså ikke kunne understøtte din internationale Magento webshop. Det er et forholdsvis tungt system, så det kræver et webhotel med god plads for at fungere hurtigt og fleksibelt.

En Magento webshop inkluderer

uden kompromiser

Tilfredshedgaranti på design

Vi designer jeres Magento webshop med udgangspunkt i jeres logo, farver og brand. Og vi bliver ved til I er tilfredse, og vi er i mål.

Alt i én løsnig.

Du får både Magento webshop, hosting, email, sikkerhed og support i en løsning., så du ikke skal bekymre dig om andet end at passe din virksomhed.

Optimal funktionalitet

Du får en fuld funktionsdygtig Magento webshop med de nyeste opdateringer, der er konkurrencedygtig på det online marked i din branche

Kompetent Magento rådgivning

Der skal tages mange beslutninger undervejs. Vi er med dig, og hjælper dig med at finde den løsning, der bedst matcher dine behov og dit budget.

Magneto support 9-16 alle hverdage.

Du vil helt sikkert blive i tvivl, eller have brug for hjælp, når din Magento shop er online. Der sidder vi sidder klar ved telefonen til at hjælpe.

Mulighed for hjælp til online marketing

Har du brug for sparring eller hjælp til at iværksætte onine markedsføring på din nye Magento webshop, står vores specialister klar.