Online markedsføring

Ved du godt, at træerne ikke vokser ind i himlen, blot fordi I får lavet en hjemmeside

Og ved du også, at jeres kunder ikke nødvendigvis finder jeres hjemmeside, bare fordi den er tilgængelig i Googles søgemaskine, så læs videre.

Det kræver et stykke markedsføringsarbejde at skabe vækst og synlighed på det online marked, og det kræver at du sætter din virksomhed i spil på de online platforme, der skal være med til at sikre, at dine kunder finder vej til din hjemmeside og dine produkter.

Det kan vi hjælpe dig med dig!

Se dine resultater
med det samme

Hos os

hjælper vi dig med:

  1. At kick-starte din onlinemarkedsføring, så du skaber online aktiviteter og resultater
  2. At give dig redskaber og nøgletal, du nemt kan bruge til at vurdere om dit arbejde omsættes til resultater
  3. At undgå at falde i det vi kalder ”sorte huller”, hvor du bruger en masse penge på online markedsføring, du aldrig ser om sat til reelt salg
  4. At få nye leads, du kan følge op på
0
Nye leads

Hvad koster det?

Vi ved, at der er mange, som betaler rigtig mange kroner på online markedsføring...

…som de i sidste ende har svært ved at se omsat til reelle resultater.  

Det synes vi ikke nødvendigt!

Vi får dig i gang, og rådgiver dig i, hvordan du fortsat sikrer at din online markedsføring omsættes til resultater.

Vi kan hjælpe dig med:

Facebook annoncer

Når du laver annoncer i Facebook, er det vigtigt, at du målretter dem til de rigtige mennesker på de rigtige tidspunkter. På facebook henvender du dig primært til den enkelte bruger (BtoC). Det er defor vigtigt at have for øje, hvilke hvilket segment, du henvender dig til og hvordan. Vores dygtige Facebook specialist, kan hjælpe jer med at sætte jeres Facebook side op, og få lavet annoncer, der rammer de rigtige målgrupper.

SEO - Search Engine Optimization

SEO står for Search Engine Optimazation, og er en disciplin, hvor resulatet er at dine landingsssider bliver vist som nogle af de første i Googles søgemaskine. Google har over 200 algoritemer den vurdere din sides placering ud fra. Vi kender dem og vi kan hjælpe dig med at få tilpasset din side, så du får det bedste udgangspunkt i Google. Enten kan vi rådgive dig med at komme i gang, eller vi kan gøre det for dig.

Google Adds - Google annoncering

Konkurrencen kan være så høj, og selvom I laver et godt stykke SEO arbejde, er det ikke nødvendigvis tilstrækkeligt til at komme på første side i Google. Det kan derfor være en god idé at bruge Googles annonceringsmuligheder, enten som supplement eller alene. Med Google Adds kan I nemmere styre, hvor tit I vil findes, og på hvilke søgeord, I vil findes på. Men hvor SEO er gratis, kan Google Adds hurtigt koste rigtig mange penge. Vi kan hjælpe dig med at komme i gang og rådgive om, hvordan du administrerer jeres Google Adds annoncer, eller vi kan administerer dem for dig.