Online markedsføring

Med online markedsføring kan du vise kunderne vej til dig og dine produkter

Kunderne finder ikke nødvendigvis jeres hjemmeside, fordi den er tilgængelig i Googles søgemaskine.

Det kræver et stykke online markedsføringsarbejde at skabe vækst og synlighed, og det kræver også at du sætter din virksomhed i spil på de online platforme, der skal være med til at sikre, at dine kunder finder vej til din hjemmeside og dine produkter.

Vi hjælper dig gerne med din online markedsføring.

Bliv synlig på nettet med online marketing

Se dine resultater
med det samme

Gør din virksomhed synlig online

Hos os hjælper vi dig med:

  1. At kick-starte din online markedsføring, så du skaber online aktiviteter og resultater
  2. At give dig redskaber og nøgletal, du nemt kan bruge til at vurdere om dit arbejde omsættes til resultater
  3. At undgå at falde i det vi kalder ”sorte huller”, hvor du bruger en masse penge på online markedsføring, du aldrig ser om sat til reelt salg
  4. At få nye leads, du kan følge op på
0
Nye leads

Hvad koster online markedsføring?

Vi ved, at der er mange, som betaler rigtig mange kroner på deres online markedsføring...

…som de i sidste ende har svært ved at se omsat til reelle resultater.  

Det synes vi ikke nødvendigt!

Vi får dig i gang og rådgiver dig i, hvordan du fortsat sikrer at din online markedsføring omsættes til resultater.

SEO score

Vi kan hjælpe dig med:

facebook logo

Facebook annoncer

Når du bruger Facebook som en del af din online markedsføring, er det vigtigt, at du målretter dine annoncer til de rigtige mennesker på de rigtige tidspunkter. På facebook henvender du dig primært til den enkelte bruger (B2C). Det er derfor vigtigt at have for øje, hvilket segment du henvender dig til og hvordan. Vores dygtige Facebook-specialist kan hjælpe jer med at sætte jeres Facebook side op, og få lavet annoncer, der rammer de rigtige målgrupper.

Google logo

SEO - Search Engine Optimization

SEO står for Search Engine Optimization, og er en disciplin, hvor resultatet er at dine landingsssider bliver vist som nogle af de første i Googles søgemaskine. Google har over 200 algoritmer den vurderer din sides placering ud fra. Vi kender dem og vi kan hjælpe dig med at få tilpasset din side, så du får det bedste udgangspunkt i Google. Enten kan vi rådgive dig, så du kommer godt i gang, eller vi kan gøre det for dig.

Google Ads logo

Google Ads - Google annoncering

Konkurrencen kan være så høj, og selvom I laver et godt stykke SEO arbejde, er det ikke nødvendigvis tilstrækkeligt til at komme på første side i Google. Det kan derfor være en god idé at bruge Googles annonceringsmuligheder, enten som supplement eller alene. Med Google Ads kan I nemmere styre, hvor tit I vil findes, og på hvilke søgeord, I vil findes på. Men hvor SEO er gratis, kan Google Ads hurtigt koste rigtig mange penge. Vi kan hjælpe dig med at komme i gang og rådgive om, hvordan du administrerer jeres Google Ads annoncer, eller vi kan administrere dem for dig.