Kundecase Etoile models

Kunden: Étoile Models er en af Danmars førende model bureauer som er er agent for modeller til brug i primært modeindustrien. Étoile models har haft model bureau siden 2007

Opgaven: Vi fik opgaven at skabe et stilrent design som matchede stilen i modebranchen og en løsning med nemt overblik over det store katelog af modeller som bureauet præsenterer.
Endvidere skulle løsningen nemt kunne hjælpe bureauet med at lave et link til deres kunder, med en visning af kun de modeller som bureauet mente ville være relevant for en given opgave.

Løsningen: Vi har bygget design op i WordPress og specielt kodet en løsning som giver en overskuelig mulighed for administrator til at kunne vælge et antal af modeller og derefter generere et link som kan sendes som mail til kunden.

Kundecase Apair

Kunden: Apair er en af Danmarks største skotøjskæder med 4 store fysiske butikker i hovedstadsområdet, samt webshop som sælger til hele verden. De sælger både fodtøj af eget mærke, men også nogle af de førende brands indenfor modesko. Apair har været førende skotøjsleverandør siden 1995

Opgaven Apair kom til os med store problemer med deres gamle Magento 1 webshop, som kørte langsomt og ustabilt. De skulle samtidigt have fuld integration og synkronisering til deres kassesystemer i alle deres fysiske butikker. Endvidere skulle de have opdateret deres design af webshoppen, så den blev mere tidssvarende og eksklusiv.

Løsningen: I første omgang fik vi deres gamle Magento 1 shop til at fungere så den kørte stabilt, men i anden fase, har vi migreret løsningen over i en WordPress/Woocommerce shop som er fuldt integreret med deres POS/kassesystem. Endvidere er shoppen udvidet med adskillige nye funktioner og flere sprog.

Kundecase Audiovector

Kunden: Audiovector har siden 1979 leveret højtalere til hele verden i den absolut bedste klasse. De har fået utallige priser for deres unikke lyd og er kendt blandt alle hifi entusiaster.

Opgaven: Opgaven var at bygge en hjemmeside i et design og kvalitet som matchede deres produkter. Endvidere skulle alle produkter nemt kunne præsenteres i et overskueligt layout.

Løsningen: Siden har vi kodet op fra bunden i WordPress, med specielle moduler til visning af højtalernes varianter, samt specifikationer.

Kundecase Vitaviva

Kunden: I 20 år har VITAVIVA været synonym med høj kvalitet indenfor online salg af vitaminer og kosttilskud i Europa. De har lokation i Holland, men hovedkontor i Danmark

Opgaven: Vitaviva kom fra en Gammel version af Magento, og skulle have nyt design, samt en opdateret platform

Løsningen: Vi har bygget en løsning med håndkodet design i Magento 2, og løsningen er udvidet med et hav af udvidelser hvor enkelte er kodet fra bunden, andre købt og tilpasset.

Kundecase Restaurant no4

Kunden: Restaurant no 4 er et hyggeligt lille spisested i Hornbæk, som om sommeren forkæler de mangel sommergæster i området.

Opgaven: Restauranten havde behov for en flot hjemmeside med et nemt og overskueligt menukort til deres restaurant og bar.

Løsningen: Vi har designet siden og sat det op i WordPress. Der er lavet skabeloner til alle menukort, så de nemt kan opdateres. Vi hjælper dem selvfølgeligt med opdateringer af indhold, så de kan koncentrere sig om deres gæster.

Skræddersyede webløsninger

Er du træt af sælgere, der lover dig en masse?

Vi er et webbureau i øjenhøjde, der holder det, vi lover. Vi tilbyder hjemmesider og webshops med fuld tilfredshedsgaranti.

Vi er en gruppe passionerede designere og udviklere, der er dybt ydmyge overfor de muligheder webudvikling byder på, og i vores webbureau er vi pisse-dygtige til at udvikle os med vores fag. Skal du have en skræddersyet og nytænkende hjemmeside eller webshop, der er mere end blot en hyldevare, så kontakt os idag.

Fuld tryghed

Vi tilbyder en alt i én løsning med et fast månedligt abonnement og fri support

At administrere og vedligeholde en hjemmeside kan være mere omfattende en forventet. Der er ofte små eller større ting, du ikke har forudset.

Når du køber en hjemmeside eller en webshop hos vores webbureau, får du et samlet produkt, der både inkluderer hosting, email, funktionalitet, design og sikkerhed, og du kan altid kontakte os, når du får brug får hjælp.

Priser

Vi er hverken dyre eller billige.

Vi sætter en stor ære i at give dig en pris, der matcher dit produkt og den tid og ekspertise, vi bruger. Der er ingen skjulte gebyrer eller regninger.

Vi benytter os af intelligente redskaber, som gør det muligt at holde vores priser lave og konkurrencedygtige. Skal du have en særligt kodet funktionalitet, vil det naturligvis afspejle sig i din pris. Din garanti for en fair pris er ganske enkelt, at vi ligger søvnløse, hvis vi føler at vi snyder dig!

Hvad kan vi?

Se et stort ud af referencer og kundecases

Vi har lavet rigtig mange webapplikationer. Alt fra hjemmesider til webshops, søgeportaler, netværksforumer og søgdatabaser. Vores dygtige udviklere har integreret det med kassesystemer, booking-systemer, streamingtjenester, shipping samt medlemssystemer, og vores designere har sat det lækkert op.

Der er ikke noget, der ikke kan lade sig gøre!

Om os

Vi laver det vi er bedst til

Vi har været mange år i branchen. Længere end de fleste! Vi sad med dengang de første mennesker kom på internettet, og vi knokler hårdt for at følge med en udvikling, de færreste har kunne forudse.
 
Vi har et solidt team af erfarne og dygtige udviklere og designere, der hver gør det, de er bedst til.

Skræddersyede webløsninger

Er du træt af sælgere, der lover dig en masse?

Vi er et webbureau i øjenhøjde, der holder det, vi lover. Vi tilbyder hjemmesider og webshops med fuld tilfredshedsgaranti.

Vi er ikke gode til at sælge, og vi fanger dig ikke i dyre abonnementer. Vi påstår heller ikke, at vi ved og kan alt. Til gengæld er vi en gruppe passionerede designere og udviklere, der er dybt ydmyge overfor de muligheder webudvikling byder på, og vi er pisse-dygtige til at udvikle os med vores fag. Så skal du have en skræddersyet og nytænkende hjemmeside eller webshop, der er mere end blot en hyldevare eller en tilpasset skabelon, så kontakt os idag.

Fuld tryghed

Vi tilbyder en alt i én løsning med et fast månedligt abonnement og fri support

At administrere og vedligeholde en hjemmeside kan være mere omfattende en forventet. Der er ofte små eller større ting, du ikke har forudset.

Når du køber en hjemmeside eller en webshop hos os, får du et samlet produkt, der både inkluderer hosting, email, funktionalitet, design og sikkerhed, og du kan altid kontakte os, når du får brug får hjælp.

Priser

Vi er hverken dyre eller billige.

Vi sætter en stor ære i at give dig en pris, der matcher dit produkt og den tid og ekspertise, vi bruger. Der er ingen skjulte gebyrer eller regninger

Vi benytter os af intelligente redskaber, som gør det muligt at vi kan holde vores priser lave og konkurrencedygtige. Skal du have en særligt kodet funktionalitet, vil det naturligvis afspejle sig din pris. Din garanti for en fair pris er ganske enkelt, at vi ligger søvnløse, hvis vi føler at vi snyder dig!

Hvad kan vi?

Se et stort ud af referencer og kundecases

Vi har lavet rigtig mange webapplikationer. Alt fra hjemmesider til webshops, søgeportaler, netværksforumer og søgdatabaser. Vores dygtige udviklere har integreret det med kassesystemer, booking-systemer, streamingtjenester, shipping samt medlemsystemer, og vores designere har sat det lækkert op.

Der er ikke noget, der ikke kan lade sig gøre!

Om os

Vi laver det vi er bedst til

Vi har været mange år i branchen. Længere end de fleste! Vi sad med dengang de første mennesker tog deres spæde skridt kom på internettet, og vi knokler hårdt for at følge med en udvikling, de færreste har kunne forudse.
 
Vi har et solidt team af erfarne og dygtige udviklere og designere, der hver gør det, de er bedst til.