Ny webshop?

Skal vi hjælpe dig godt i gang med en webshop, der kan konkurrere online?

Rigtig mange foretager deres indkøb om aftenen foran en laptop eller ipad. Enhver forretning, der ønsker at gøre sig konkurencedygtig indenfor sin branche,  bør derfor vælge at have en webshop til rådighed for deres kunder.

En konkurrencedygtig webshop skal kunne konvertere og levere; nemt, hurtigt og brugervenligt. Elementer som hastighed og brugervenlighed skal være i top, og derudover skal der være et naturligt flow, så dine kunder føler sig inspireret og guided hele igennem salget. En webshop, der ikke kan det, vil ofte være spild af tid og ressourcer.

Kontakt os og lade os få en snak om dine behov,.

betty-boo-webshop

Din nye webshop

...som vi bygger, vil:

Hvilken platform bygger vi din webshop på?

De bedste!

Vi laver webshops i WooCommerce/WordPress samt Magento; afhængig af dine behov. Det er de mest anvendte systemer inden for Ecommerce. Systemerne lever op til at alle tidens krav og specifikationer. Skal du have en særlig funktion eller integration, står vores dygtige udviklere klar til at lave en løsning til dig.

apair-webshop

Er du stadigt i tvivl, så ring til os

Tlf. 46 35 09 09

myndlist-webshop

Brugervenlig administration

Vi har gjort det nemt for dig at administere din webshop.

Vi ved at det skal være overskueligt for dig at administrere din online forretning, så vi har gjort os umage for at bygge din side, så du nemt kan gå til den. Det er ganske enkelt at oprette nye produkter, lave udsalg og kampagner og håndterer ordre, shipping og betaling.

Når din side er færdig og klar til online, giver vi dig gratis en undervisningssession i, hvordan du håndterer produkt, ordrer og shippingflowet, så din webshop bliver din højre hånd i dine forretningsgange.

Webshop integrationer

Ved du ikke hvad API keys er?

For at du kan modtage betaling og levere varer til dine kunder, skal din webshop integreres med et betalingsmodul og et shippingmodul. Vi kender til de nyeste og bedste integrationer, som vi hjælper dig med. Vi har integreret webshops med rigtig mange forskellige systemer, og vi kan hjælpe dig med alle de koder og moduler, der skal til for at salgsflowet fungerer optimalt.

wxtreme-sport-webshop

Konkurrence-
dygtige priser på din nye webhop

Vores priser er konkurrencedygtige og 100 % transparente.

Vi er hverken dyre eller billige, men vi sætter en ære i at hjlpe dig med at få det optimale ud af dit budget.

Du betaler et opstartsgebyr, der afhænger af størrelsen og funktionaliteten på din hjemmeside, og som dækker den tid, vi bruger på at designe, opsætte og tilpasse din side på vores servere.

Og så betaler du et fast beløb hver måned. Bindingsperioden er kun 1 år. 

Priser på webshops kan variere, og du kan selv lave en næstne gratis, men hvis du ønsker en seriøs og funktionsdygtig webshop, som kan imødekomme den kompetente bruger og fratage dig en masse unødigt arbejde, så skal du få det lavet ordenligt.

Vores webshop pakke inkluderer

uden kompromiser

Tilfredshedgaranti på design

Vi designer med udgangspunkt i jeres logo, farver og brand. Og vi bliver ved til I er tilfredse, og vi er i mål.

Alt i én løsnig.

Du får både hjemmeside, hosting, email, sikkerhed og support i en løsning., så du ikke skal bekymre dig om andet end at passe din virksomhed.

Optimal funktionalitet

Du får en fuld funktionsdygtig webshop med de nyeste opdateringer, der er konkurrencedygtig på det online marked i din branche

Fair og kompetent rådgivning

Der skal tages mange beslutninger undervejs. Vi er med dig, og hjælper dig med at finde den løsning, der bedst matcher dine behov og dit budget.

Support 9-16 alle hverdage.

Du vil helt sikkert blive i tvivl, eller have brug for hjælp, når din side er online. Der sidder vi sidder klar ved telefonen til at hjælpe.

Mulighed for hjælpe til online marketing

Har du brug for sparring eller hjælp til at iværksætte onine markedsføring, står vores specialister klar.